Auto’s te water in Heemstede en Hoofddorp

Heemstede  / Hoofddorp – Twee personenauto’s zijn vanavond te water geraakt. Rond kwart voor negen rolde auto die geparkeerd stond aan de Marga Klompelaan in  Heemstede de Ringvaart in. Niemand zat in de auto ten tijde van het ongeluk. 

Een berger is ter plaatse gekomen om de auto uit het water te takelen.

Enkele minuten daarna, om vijf voor negen, raakte een personenauto te water in de Hoofdvaart langs de Hoofdweg Westzijde in Hoofddorp. De auto kwam uit een zijstraat en is rechtdoor de vaart in gereden. Een tweetal ambulances, het traumateam en een voltallig duikteam van de brandweer zijn opgeroepen. 

Duikers van de brandweer hebben niemand aangetroffen in het voertuig. De inzittende(n) zijn gevlucht voor aankomst van de hulpdiensten. Wat achterbleef waren natte voetstappen op het wegdek. In de auto is een fles lachgas aangetroffen. 

Ook hier is een berger ter plaatse gekomen om het voertuig uit de vaart te tillen.

Facebook Comments Box
error: Content is protected !!