Auto na BTGV gestopt op Delftlaan (N208) Haarlem

Haarlem – De politie heeft zaterdagnacht gezocht naar de inzittende(n) van een witte Ford Transit bestelbus. Rond 02:00 uur zou er mogelijk een bedreiging hebben plaatsgevonden. Kort daarna is een auto die qua kleur en type overeenkwam gezien door een getuige. Wat de bedreiging precies inhield is niet bekend.

De politie wist het voertuig op de Delftlaan (N208) tot stoppen te dwingen. De twee inzittenden zijn middels een Benaderingstechniek Gevaarlijke Verdachten (BTGV) uit de auto gepraat. Agenten richtten hun wapen op de auto en droegen kogelwerende vesten.

Na controle bleken de inzittenden niet de gezochte personen te zijn. Zij konden snel hun weg vervolgen. De N208 was korte tijd afgesloten door toegesnelde agenten.

Facebook Comments Box
error: Content is protected !!