Man doodgeschoten in Hoofddorp

Hoofddorp – De politie heeft een onderzoek ingesteld naar een schietincident dat maandag 13 juli in Hoofddorp plaatsvond. Daarbij is een man om het leven gekomen.

Maandagmiddag rond 13.00 uur kwam bij de politie een melding binnen dat een persoon was neergeschoten in de Opaallaan in Hoofddorp. Direct na de melding is de politie ter plaatse gegaan en werd een zwaargewonde man aangetroffen. Reanimatie werd gestart maar het slachtoffer overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

In dit onderzoek is gisteren een verdachte aangehouden. Hij zit in alle beperkingen en zijn rol bij het schietincident wordt onderzocht. In de omgeving van het incident heeft de politie o.a. sporen- en buurtonderzoek gedaan. De Opaallaan is hierdoor enige tijd afgesloten geweest voor publiek. De politie heeft inmiddels meerdere getuigen gesproken. 

Facebook Comments
error: Content is protected !!