Vier auto’s uitgebrand in Haarlem

HAARLEM – Vier auto’s zijn vannacht in Haarlem in vlammen opgegaan. Hoewel er nog onderzoek wordt gedaan naar de oorzaak van de branden, vermoedt de politie een verband. “Anders zou het wel heel toevallig zijn”,  aldus een politiewoordvoerder. 

Rond 1.00 uur brandde op het Fie Carelsenplein in Schalkwijk een Smart uit. Een uur later ging er op de hoek van de Staalstraat en de De Bazellaan, in het noordelijker gelegen Parkwijk, een Mercedes in vlammen op.

Voor de derde maal deze nacht moest de brandweer van Haarlem Oost in actie komen voor een autobrand. Rond 04.15 uur stonden twee geparkeerde personenwagens aan de Wim van Eststraat in lichterlaaie.

De brandweer heeft het vuur geblust maar beide wagens kunnen als verloren worden beschouwen. De brandweer gaat ook bij deze twee auto’s uit van brandstichting. Agenten hebben de wagen met lint afgezet en medewerkers van de Forensische Opsporing gaat onderzoek doen naar de toedracht.

Facebook Comments Box
error: Content is protected !!