Vechtpartij in centrum Haarlem

Haarlem – In het centrum van Haarlem heeft vanavond een grote vechtpartij plaatsgevonden. Dat melden agenten ter plaatse. Rond 21:20 uur is de vechtpartij gemeld. Meerdere agenten spoedden zich richting het centrum. Twee groepen gingen daar met elkaar op de vuist.

De politie wist drie personen snel aan te houden. Zij zijn in de kraag gevat bij de Philharmonie in de Lange Begijnestraat. Na onderzoek zijn de drie jongens vrijgelaten en heengezonden omdat de tegenpartij bij andere agenten heeft aangegeven nog geen aangifte te willen doen. 

De politie gaat het incident onder andere aan de hand van camerabeelden onderzoeken. De drie jongen zijn weggestuurd uit het centrum, waar zij zich vanavond ook niet meer mogen begeven. 

Facebook Comments Box
error: Content is protected !!