Vrachtwagenchauffeur overleden bij eenzijdig ongeluk op A22

Beverwijk – Een vrachtwagen is vrijdagmorgen gekanteld op de A22 bij Beverwijk. Even voor 08:00 uur werd de mannelijke chauffeur waarschijnlijk onwel en raakte van de weg. De combinatie is aan de andere kant van de vangrail terechtgekomen.

De Veiligheidsregio liet eerst weten dat het slachtoffer gewond naar het ziekenhuis is gebracht. De politie bevestigt echter dat de chauffeur ter plaatse is overleden.

Het gaat om een eenzuidig ongeval waarbij geen andere voertuigen bij betrokken zijn. „De exacte oorzaak van het ongeval wordt onderzocht”, zegt de politiewoordvoerder. „De identiteit van de chauffeur wordt bekendgemaakt zodra de familie is ingelicht.”

De A22 richting Alkmaar is helemaal afgesloten. De bergingswerkzaamheden gaan tot zeker 13.30 uur duren. Ook moet de schade aan het wegdek worden gerepareerd.

Facebook Comments Box
error: Content is protected !!