Auto over de kop op Zeeweg, drie gewonden en bestuurder aangehouden

Overveen – Drie personen zijn dinsdagavond gewond geraakt bij een eenzijdig ongeluk op de Zeeweg in Overveen. De bestuurder is aangehouden. Rond 22:45 uur reed de auto richting Zandvoort toen de bestuurder uit de bocht vloog ter hoogte van Camping de Lakens. De auto raakte een elektriciteitskast en is gelanceerd over een duin. De auto sloeg over de kop, maar kwam op vier wielen tot stilstand.

Politie, brandweer en zes ambulances kwamen ter plaatse. Van de vier inzittenden zijn drie van hen naar het ziekenhuis gebracht met onbekende verwondingen. De bestuurder is aangehouden omdat een drugstest positief aansloeg op de stof ‘THC’. Er zal een bloedonderzoek volgen, waaruit moet blijken of de waarden van de bestuurder te hoog waren.

De auto is weggesleept door een berger. Netbeheerder Liander is ter plaatse gekomen om de elektriciteitskast te repareren. Tijdens de hulpverlening was een rijstrook richting Zandvoort afgesloten.

Facebook Comments Box
error: Content is protected !!