Auto op de kop in Zandvoort, bestuurder aangehouden

ZANDVOORT – Een automobilist is donderdagnacht aangehouden na een eenzijdig ongeluk op de Linnaeusstraat in Zandvoort. Rond 03:15 uur reed de automobilist met zijn bijrijder richting Zandvoort-Noord, toen hij uit de bocht vloog. De auto reed een boom omver en kwam op de kop terecht. 

Beide inzittenden zijn nagekeken door ambulancepersoneel, maar raakten slechts lichtgewond. De bestuurder is aangehouden omdat een blaastest het vermoeden deed rijzen dat de jongeman heeft gereden onder invloed van alcohol. De jongen is overgebracht naar het politiebureau voor een nadere ademanalyse. Aldaar moet blijken hoeveel de bestuurder gedronken heeft. 

De Koninklijke Marechaussee zal het onderzoek voortzetten omdat de bestuurder in actieve militaire dienst is. 

Facebook Comments Box
error: Content is protected !!