Beroving bij flat in Heemstede

Heemstede – Bij een flatcomplex is vanmiddag een beroving met geweld gepleegd. Het incident speelde zich af bij een flat aan de Overijsellaan. Dat bevestigt de persvoorlichter. Het slachtoffer, een vrouw, is door ambulancepersoneel nagekeken, maar hoefde niet naar het ziekenhuis.

Dit item is tot stand gekomen dankzij een tipgever. Daarom grijpen we het moment weer om te vragen om tips! Ziet u een arrestatieteam, opvallend veel politie(onderzoek) of andere nieuwswaardige gebeurtenissen. Schroom niet en laat het ons weten. Dit kan door een DM te sturen aan NieuwsFoto.nl of een berichtje te sturen op +31629562002.

De zegsman kon niet vertellen of het incident in een box, woning of buiten het complex heeft plaatsgevonden. Rechercheurs hebben sporenonderzoek gedaan in een box.

Facebook Comments Box
error: Content is protected !!