Grote nachtelijke zoekactie naar persoon in Spaarne Haarlem

Haarlem – Verschillende hulpdiensten hebben vannacht in het Spaarne in Haarlem naar een persoon gezocht die mogelijk te water was geraakt. 

De hulpdiensten zijn daarop groots uitgerukt. Even voor 02:00 uur hoorden de meldsters een plons in het water van het Spaarne. Toen zij gingen kijken, zagen zij belletjes naar de oppervlakte komen. Hierop hebben zij de hulpdiensten gewaarschuwd.

Langs de kade is een leeg flesje bier aantroffen. Hierdoor groeide het vermoeden dat iemand in het water lag.

Politie, twee duikteams van de brandweer, twee ambulances en het traumateam uit Amsterdam kwamen ter plaatse. Duikers hebben het water doorzocht maar niks aangetroffen. Uiteindelijk is de zoekslag na een uur gestaakt en konden de hulpverleners retour. 

Facebook Comments Box
error: Content is protected !!