Wielrenner zwaargewond bij ongeluk in Vijfhuizen, mogelijk aangereden

Vijfhuizen – Een wielrenner is vanmiddag zwaargewond geraakt na een ongeluk op  Vijfhuizerdijk / Zwanenburgerdijk ter hoogte van de Spaarnwouderweg. Het slachtoffer is even voor 16:00 uur gevonden. Een traumahelikopter is geland op de Vijfhuizerdijk. De man is liep ernstig hoofdletsel op en is met spoed onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis gebracht. De arts van het traumateam heeft het ambulancepersoneel ondersteund.

Een deel van de Zwanenburgerdijk, Vijfhuizerdijk en de Spaarnwouderweg zijn afgesloten. De Verkeersongevallenanalyse (VOA) is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen. Er zijn meerdere sporen aangetroffen, waaronder een spiegel en spiegelkap. De politie houdt rekening met het scenario dat de man is aangereden en de tegenpartij is doorgereden.

Facebook Comments Box
error: Content is protected !!