Beschonken automobilist crasht tegen boom; voorwiel breekt af

Zandvoort – Een beschonken Poolse automobilist is maandagnacht tegen een boom gecrasht op de Koninginneweg in Zandvoort. Rond 23:45 uur ging het fout. De bestuurder verloor de macht over het stuur, knalde tegen een boom en geparkeerde auto en eindigde dwars op de weg. Door de klap brak het linker voorwiel van het voertuig af.

De bestuurder is nagekeken door het ambulancepersoneel maar wilde, tegen het advies in, niet naar het ziekenhuis. Een blaastest gaf de indicatie dat man onder invloed was van alcohol. Hij is aangehouden en voor een nadere ademanalyse overgebracht naar het politiebureau.

Ook de boom liep schade op, maar heeft in dit geval erger voorkomen. Een berger heeft het voertuig weggesleept.

Facebook Comments Box
error: Content is protected !!