Auto op z’n kant op Europaweg in Haarlem

Haarlem – Een automobilist is zaterdagavond op z’n zijkant terecht gekomen na een crash op de Europaweg in Haarlem. Rond 19:45 uur ging het fout ter hoogte van de Belgiëlaan. De bestuurder verloor door onbekende reden de macht over het stuur, reed een verkeerslicht en een hek omver en kwam op z’n kant tot stilstand.

Een agent die toevallig langsreed stuitte op het ongeluk. Onder andere de brandweer en een ambulancedienst zijn ter plaatse gekomen. Ondanks de harde klap raakte niemand gewond bij het eenzijdige ongeluk.

Doordat een verkeerspaal uit de grond is gereden, sprongen alle andere verkeerslichten op het kruispunt op de oranje knipperstand. De kruising vanaf de Belgiëlaan tot de Surinameweg was tijdelijk afgesloten voor het overige verkeer. Een berger is ter plaatse gekomen om het voertuig weg te slepen.

Facebook Comments Box
error: Content is protected !!