Politie doet inval bij cokewasserij, agente en politiehond onwel

Hoofddorp – De politie is vanmiddag een loods aan de Bennebroekerweg in Hoofddorp binnengevallen. Daarbij is een cokewasserij aangetroffen en zijn drie aanhoudingen verricht. Door de chemische lucht van stoffen die worden gebruikt bij het productieproces, viel een politiehond flauw en liep de hondengeleidster huid-en luchtwegklachten op. Zij is voor controle naar het ziekenhuis gebracht. De hond kwam later in de frisse lucht weer bij. Een woordvoerder van de politie meldt dat de inval is gedaan naar aanleiding van rechercheonderzoek.

Een adviseur op het gebied van gevaarlijke stoffen van de brandweer is ter plaatse om de politie bij het onderzoek te assisteren. De Bennebroekerweg was tijdelijk afgesloten.

Facebook Comments
error: Content is protected !!