Groot alarm voor omgeslagen zeilkano, man zwemt naar kant

Haarlem – De hulpdiensten zijn vanmiddag groots uitgerukt voor een melding van een te water geraakt persoon in het water van de Mooie Nel. Rond 14:45 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd. Twee duikteams en een traumahelikopter zijn opgeroepen. De traumahelikopter heeft even boven het water gehangen voor de landing werd ingezet.

De brandweer heeft met een boot vanaf het water gezocht. Ook agenten hebben met een van burgers gezocht op het water. Een man bleek met zijn zeilkano te zijn omgeslagen. En oranje kussen dreef nog in het water.

De man bleek te zijn omgeslagen, waarna hij naar de kant is gezwommen. Hij was daarna naar huis gegaan. De politie heeft contact met de man gehad, hij bleek in goede gezondheid te verkeren.

De man is nadien ter plaatse gekomen.

Facebook Comments Box
error: Content is protected !!