Containerbrand op bouwplaats lastig bereikbaar

Haarlem – De brandweer is maandagavond uitgerukt voor een felle containerbrand achter het Menno Simonszplein in Haarlem. Even na 23.00 uur is de brand ontdekt. Op de bouwplaats achter het winkelcentrum, stond de inhoud van een bouwcontainer in brand.

Omdat de toegang goed was afgesloten, kon de brandweer niet eenvoudig bij de brand komen. Het schuifhek was niet snel open te krijgen. Twee brandweermannen zijn onder het hek door gekropen om de situatie te beoordelen.

Met een brandhaspel uit het appartementencomplex is de blussing gestart. De brandweerwagen is uiteindelijk omgereden via de autoboulevard. Om de brand goed te bestrijden is een waterwagen ter plaatse gekomen.


Bij de brand kwam veel rook vrij, wat mogelijk zorgde voor overlast voor inwoners van de Leidsebuurt en het passerende treinverkeer.

Facebook Comments Box
error: Content is protected !!