Brommobiel gekanteld bij aanrijding op Oudeweg

HAARLEM – Bij een ongeval op de Oudeweg is vanmiddag een brommobiel op de kant beland. Rond 15.00 uur ging het mis ter hoogte van de Minckelersweg. Een brommobiel reed over het fietspad richting het centurum, toen een auto te Oudeweg op wilde rijden. De auto raakte de brommobiel, waardoor deze op de zijkant terecht kwam. 

Een vrouw die in de brommobiel zat, raakte daarbij bekneld. Zij is door de brandweer bevrijd en per ambulance overgebracht naar het Spaarne Gasthuis. De bestuurder van de auto is aangehouden na het ongeval. Een speekseltest bleek positief. Hij is voor nader onderzoek naar het politiebureau gebracht. 

Door de inzet van de hulpdiensten ondervond het overige verkeer hinder.

Facebook Comments Box
error: Content is protected !!