Scooterrijder rijdt tegen politiebus tijdens achtervolging

HAARLEM – Een scooterrijder is vrijdagavond gewond geraakt door een aanrijding met een politiebus op de Westelijke Randweg. Rond 21.30 uur ging het mis ter hoogte van de Kleverlaan. De jongen was op dat moment op de vlucht voor de politie.

Kort daarvoor wilde de politie de scooterrijder controleren. Hij negeerde het stopteken en ging er vandoor, waardoor een achtervolging ontstond. De achtervolging eindigde met de aanrijding. De jongen is gewond geraakt aan zijn been en gezicht. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis, maar tevens aangehouden. In het ziekenhuis zal een bloedblok worden afgenomen voor onderzoek.

De kruising was lange tijd afgesloten voor onderzoek. De Verkeersongevallananalyse is ter plaatse gekomen voor onderzoek.

Facebook Comments Box
error: Content is protected !!