Man aangehouden na inbraak café Louisiana

Haarlem – Een inbreker is dinsdagnacht aangehouden in de Zijlstraat. De man brak rond 01:15 uur in bij horecagelegenheid Louisiana. De man is binnengekomen door de voordeur te forceren. Meerdere agenten, waaronder een hondengeleider, kwamen met spoed ter plaatse.

Bij aankomst van de politie zat de man, ondanks het loeiende inbraakalarm, nog in het pand. De hondengeleider heeft met zijn diensthond het pand betreden en heeft de man aangeroepen. Hij bleek achterin het pand op een kruk te zitten. De verdachte is aangehouden en naar het cellencomplex in Haarlem overgebracht.

Agenten hebben het pand doorzocht op andere aanwezigen, maar niemand meer aangetroffen. Voor zover bekend heeft de man geen buitgemaakt.

Facebook Comments Box
error: Content is protected !!