Vier gewonden bij ongeluk op Kanaaldijk IJmuiden

IJmuiden – Bij een ongeluk op de Kanaaldijk in IJmuiden zijn vanmiddag vier personen gewond geraakt. Rond 15:15 uur ging het mis op de kruising met de Geul. De bestuurder van de bestelwagen reed rechtdoor richting de haven, toen een automobiliste de Kanaaldijk op wilde rijden. 

Meerdere hulpdiensten, waaronder het traumateam en de brandweer kwamen ter plaatse.De personenauto werd in de zijkant geraakt en belandde op het dak. De drie inzittenden van de personenauto, zijn naar het ziekenhuis gebracht. Een van hen, een vrouw raakte zwaargewond. Ook de bestuurder van de bestelwagen raakte gewond.

De Kanaaldijk was lange tijd volledig afgesloten, wat zorgde voor een verkeersinfact. Er ontstond een file tot de A9. De Verkeersongevallenanalyse is ter plaatse gekomen om onderzoek te verrichten.

De Kanaaldijk is inmiddels een beruchte weg omdat er vaker zware ongevallen gebeuren.

Facebook Comments Box
error: Content is protected !!