Twee doden bij aanrijding Overveen

Overveen – Bij een aanrijding op de Zeeweg (N200) in Overveen zijn woensdagnacht twee jonge vrouwen (19 & 23 ) overleden. Het ongeval gebeurde kort na middernacht. Rond 0.15 uur zijn de hulpdiensten massaal ter plaatse gekomen. Hoewel hulpverleners snel ter plaatse waren, mocht de inzet niet meer baten.

De twee vrouwen reden met hun bromscooter tegen het verkeer in op de provinciale weg. Dat zegt een woordvoerder van de politie. De 19-jarige en 23-jarige vrouwen uit Haarlemmermeer raakten op de rijbaan richting Bloemendaal aan Zee, zoals de politie nu vermoedt, eerst lichtjes de auto van een 19-jarige Haarlemmer.

Daarna reed de scooter frontaal en hard in op een tweede auto. “De scooter en deze auto hadden enorme schade”, aldus de politiewoordvoerder. De chauffeur van deze auto moest zelf een tijd naar het ziekenhuis vanwege zijn verwondingen. De twee bestuurders hadden niet gedronken en hebben geen drugs gebruikt. Na verhoor zijn de twee automobilisten heengezonden.

Facebook Comments Box
error: Content is protected !!