Auto over de kop op Zeeweg Overveen, vier inzittenden nemen de benen

Overveen – Een automobilist is zaterdagnacht aangehouden na een eenzijdig ongeluk op de Zeeweg (N200). Rond 03:15uur uur ging het mis. De auto met vier inzittenden reed richting Haarlem, toen het net na restaurant de Bokkedoorns misging. De auto is door de middenberm geschoten, over de kop geslagen en in tegengestelde richting tegen een paal terecht gekomen. De vier inzittenden zijn na het ongeluk weggerend richting Haarlem. Zij zijn aangetroffen op het fietspad, nabij het ecoduct. 

Een ambulance is naderhand ter plaatse gekomen om de betrokkenen te controleren, maar geen van hen hoefde naar het ziekenhuis.De bestuurder is aangehouden voor het verlaten van de plaats van het ongeval en het rijden onder invloed. De bestuurder is overgebracht naar het politiebureau in Zandvoort voor nader onderzoek. De andere inzittenden konden hun weg lopend vervolgen.

Omdat de oorzaak van het ongeval in eerste instantie onbekend is, is de Verkeersongevalanalyse ter plaatse gekomen. De weg was tot ongeveer zeven uur afgesloten voor onderzoek en reiniging.

Facebook Comments Box
error: Content is protected !!