Auto uitgebrand na ongeluk, beschonken bestuurder aangehouden

Zwanenburg – Een automobilist is afgelopen nacht aangehouden na een eenzijdig ongeluk op de Zwanenburgerdijk in Zwanenburg. Rond 23:00 uur botste de auto tegen een straatlantaarn en vatte vlam. Een passerende fietser zag de auto in brand staan en alarmeerde de hulpdiensten. Als de auto niet tegen de paal was gereden, waren zij de Ringvaart in gereden.

De twee inzittenden zijn te voet gevlucht. Ver kwamen zij niet; ze zijn aangetroffen op de Kromme Spieringweg. Beide inzittenden zijn nagekeken door toegesneld ambulancepersoneel. Na controle hoefden zij niet naar het ziekenhuis voor nadere zorg.De bestuurder is aangehouden op verdenking van rijden onder invloed.Een berger heeft het autowrak afgesleept.

Een aannemer is ter plaatse gekomen om de straatverlichting te repareren.

Facebook Comments Box
error: Content is protected !!