Auto op de kop op N200, veroorzaker mogelijk doorgereden

Amsterdam – Twee automobilisten zijn zondagmiddag gewond geraakt bij een ongeluk op de Haarlemmerweg (N200) in Amsterdam Nieuw-West. Het ongeluk is mogelijk veroorzaakt door een derde automobilist.

Het ongeval vond rond 16.00 uur plaats op de rijbaan naar Amsterdam. Meerdere ambulances, brandweerwagens en een mobiel medisch traumateam werden gealarmeerd.

Een van de auto’s is over de kop geslagen. Het slachtoffer zat bekneld in de auto en is er door hulpverleners uitgehaald. De automobilist is naar het ziekenhuis gebracht en was aanspreekbaar. De tweede automobilist had last van rugklachten en moest daarom ook naar het ziekenhuis.

Volgens getuigen zou een witte Mercedes zijn weggereden na het ongeluk. De politie doet verder onderzoek naar de toedracht. De Verkeersongevallenanalyse (VOA) is ter plaatse gekomen voor sporenonderzoek. Vanwege de inzet van de hulpdiensten is de hele N200 tijdelijk afgesloten. Later is de rijbaan naar Haarlem opengesteld. De rijbaan naar Amsterdam bleef langer afgesloten vanaf Halfweg.

Facebook Comments Box
error: Content is protected !!