Fotografie

Laurens is voornamelijk werkzaam als fotograaf, met als specialiteit ‘nieuws’. Hoewel dit bij aanvang slechts het 112-nieuws betrof, moet de term ‘nieuws’ worden gelezen in de breedste zin van het woord. Dit houdt in dat ik mij nu ook concentreer op entertainment, portretten, bedrijfsreportages en bruiloften.

Voor deze vormen van fotografie kunt u op mij een beroep doen:

  • 112-nieuws
  • Overige nieuwsreportages (stakingen, protesten etc.)
  • Entertaiment
  • Portretten
  • Bedrijfsreportages
  • Bruiloften

Hoewel ik pas in 2016 begonnen met NieuwsFoto.nl, maar hanteer ik nog de oude kwaliteitsstandaarden. De onwikkelingen brengen mee dat media en klanten hun beeld steeds spoediger willen ontvangen. Bij veel fotografen gaat dit daarom ten koste van de kwaliteit. Bij NieuwsFoto hebben we die kwaliteit nog hoog in het vaandel staan. Daarom lever ik hoogwaardigekwaliteit foto’s op de gewenste snelheid. Door middel van camera’s met wifi-verbinding en het snelle 4G-netwerk kunnen foto’s binnen enkele minuten na aankomst worden ontvangen door de klant.

Tot slot is video natuurlijk een grotere rol gaan spelen bij verslaggeving. Daarom kunt u bij mij ook terecht voor een professionele videoreportage. Voor een impressie van een deel van het video-aanbod kunt u terecht op Youtube.

error: Content is protected !!